Madlo Bebek s čirým krystalem - 2 krystaly, délka 240mm

6 157,- Kč
(5 089,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Madlo Bebek zasazuje do masivní mosazi velké, skleněné, broušené krystaly. Madla vyrábíme ve třech velikostech: 240mm, 275mm a 400mm. Pro všechny velikosti si můžete zvolit čirý, černý nebo bílý krystal. Dále je možné zasadit do rozety malé krystaly nebo rozetu nechat s jemným tečkováním. Díky kvalitnímu materiálu i řemeslnému zpracování poskytujeme na naše výrobky 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si vaši oblíbenou povrchovou úpravu (zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další).

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro madlo Bebek s čirým krystalem - 2 krystaly, délka 240mm s povrchovou úpravou "chrom"

Série madel Bebek je exkluzivní řadou, která kombinuje ušlechtilou mosaz (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) s velkými krystaly. V rámci řady Bebek si můžete zvolit čiré krystaly, bílé krystaly či černé krystaly.
Vista d´Oro madla Bebek se vyznačují krásným designem a byly navržené předními interierovými návrháři. Řada Bebek Vám umožňuje sladit si jednotně celý Váš interiér - veškerý sortiment série Bebek naleznete na www.vistadoro.cz

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme madla Bebek na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tedy na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na madla Bebek, stejně jako na náš ostatní sortiment, poskytujeme 5-letou záruční lhůtu.