Madlo Linea 265mm s potahem 24k zlata

7 596,- Kč
(6 278,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Design madla Linea je originální a nadčasový. Lze ho vyrobit ve třech variantách: hladké, v druhé variantě ho lze doplnit exkluzivním, nesmyvatelným potiskem nebo na něj lze aplikovat reliéfní vlys. Zvolte si z široké škály povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, antické stříbro, potah 24k zlatem, stříbrný potah a další). Kvalitní materiál a řemeslné zpracování zaručují dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).
  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro madlo Linea 265mm s potahem 24k zlata

Madlo Linea okouzlí svými čistými liniemi a elegancí. Jeho krásu podtrhuje kombinace lesklého a matného povrchu. Díky svému nádhernému designu dodá madlo Linea šarm každému kusu nábytku.

Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
Barevné povrchové úpravy:  zlato lesk/mat, chrom/saten silver, potah 24-karátovým zlatem

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres