Nádoba na lahev Blossom

5 667,- Kč
(4 683,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nádoba na lahev Blossom pracuje s bohatým reliéfem v masivní mosazi. Design kuchyňských doplňků Blossom pochází z pera předního návrháře interiérových doplňků a jeho řemeslné provedení zaručuje dlouhodobou životnost. Většina produktů je k dispozici jak ve variantě s úchytem do zdi, tak jako volně stojící produkty. Můžete si vybrat jednu ze čtyř standardních barevných povrchových úprav (chrom, zlato, patinovaná mosaz, potah 24k zlatem), ale i jakýkoliv povrch z naší nabídky.

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Kuchyňská nádoba na lahev Blossom v provedení "patinovaná mosaz"

Kuchyňská série Blossom nabízí soupravu Vista d´Oroho závěsného sortimentu (tyč lze doplnit háčky, závěsnými policemi a závěsnými nádobami na lahve, vařečky, ale také například nádobami s víkem na těstoviny či rýži).

Vyberte si z široké nabídky povrchových úprav: chrom, zlato, saten, bronz, patinovaná mosaz, patinovaná měď, černá barva, potah platinou, potah 24k zlatem.

Materiálové složení:

  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby.