Dveřní klika Boccolo s krystalem

8 077,- Kč
(6 675,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní kování Boccolo je celomosaznou klikou, jejíž rukojeť se rozšiřuje a poskytuje v této části místo pro atraktivní vlys. Její propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Nabízíme ji v rozetové variantě a v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu). Uzamykání dozické, FAB nebo WC otočný mechanismus.

Barva

Boccolo

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro dveřní klika Boccolo v povrchové úpravě "chrom saten"

Dveřní kliky Boccolo jsou vyrobené z kvalitní mosazi, jsou velmi masivní a mají velmi originální design. Jejich zajímavý tvar, který se uprostřed kliky rozšiřuje, umožňuje v této části umístění atraktivního, plastického vlysu. V případě zájmu je také možné místo vlysu umístit do rozšíření čirý krystal. Jejich asymetrické provedení je velmi elegantní a je vhodné do všech interiérů - jak moderních, tak retro a starožitných. Všimněte si detailního provedení reliéfního vzoru, které je velmi Vista d´Oro a ozdobí každé dveře. Design dveřní kliky Boccolo byl navržen předním italským designovým studiem v oblasti nábytku a interiérového vybavení. Dveřní kliky Boccolo nabízíme v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem).

Dveřní kliky Boccolo si můžete objednat v rozetovém provedení, a to s dozickou klíčovou dírkou, FAB zámkem nebo WC otočným mechanismem.

Abyste si mohli zvolit správnou kombinaci typu klíčové dírky a barvy, objednáváme dveřní kliky Boccolo ve výrobě na zakázku a upozorňujeme na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Boccolo, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme nadstandardní 5-ti letou záruční lhůtu.

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24-karátovým zlatem

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres