Dveřní klika Conchiglia rozetová

10 297,- Kč
(8 510,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Originální design dveřní kliky Conchiglia byl navržen italským renomovaným architektonickým studiem RDMs Architects Milano. Design této překrásné kliky vychází z přetočení rukojeti do kruhu a dozdobením květinovým reliéfem. Na dveřní klice Conchiglia vyniknou naše exkluzivní barevné povrchy (patinovaná mosaz, rustikální zlatá, antické stříbro a další). Dveřní kliky Conchiglia lze objednat v rozetovém i štítkovém provedení, a to s dozickou klíčovou dírkou, FAB zámkem nebo WC otočným mechanismem.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Conchiglia rozetová s povrchovou úpravou patinovaná mosaz

Dveřní kliky Conchiglia jsou jednou z vlajkových lodí naší nabídky! Její originální design byl navržen italským renomovaným architektonickým studiem RDMs Architects. Design této překrásné kliky vychází z přetočení rukojeti a vytvoření kruhu, což klice dodává moderní a elegantní styl. Dveřní klika Conchiglia je velmi masivní a jedinečná, její zdobný reliéfní vlys pak dodává klice luxus a poukazuje na dokonalost řemeslné tvorby.

Na dveřní klice Conchiglia vyniknou exkluzivní barevné povrchy, a to zejména povrchy patinované nebo rustikální (např. rustikální potah 24k zlatem, antické stříbo či platina).

Série Conchiglia je doplněna nábytkovými úchytkami a koupelnovými doplňky Conchiglia, což Vám umožní sladit si celý váš interiér v jednotném stylu.

Dveřní kliky Conchiglia si lze objednat v rozetovém i štítkovém provedení, a to s dozickou klíčovou dírkou, FAB zámkem nebo WC otočným mechanismem.

Vzhledem k velkému množství variant nevedeme dveřní kliky Conchiglia skladem, ale objednáváme je pro Vás na zakázku ve výrobě - upozorňuji tedy na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Conchiglia, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme nadstandardní 5-ti letou záruční lhůtu

Materiálové složení: mosaz (56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Testy kvality povrchu a certifikáty:  test stříkání slané vody,  test acetonový, test síly laku (125 až 200 mikronů), certifikát o použití vrstvy 24k zlata