Dveřní klika Burgu

6 719,- Kč
(5 553,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Design dveřní kliky Burgu je navržen jako hladká kulatá rukojeť, kterou decentně zdobí šrafování pěti jemnými vlysy šikmo přes rukojeť kliky. Její propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Nabízíme ji v rozetové variantě. Kvalitní řemeslné dlouhou životnost (poskytujeme na ni 5-ti letou záruční lhůtu). Vyberte si až z 12 povrchových úprav:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem a další.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro dveřní klika Burgu s povrchovou úpravou "chrom lesk"

Dveřní klika Burgu je klasickou klikou, která se vyznačuje vysokou elegancí a je tak vhodná do každého interiéru -  jak moderního, tak retro či starožitného. Design dveřní kliky Burgu je navržen jako hladká kulatá rukojeť, kterou decentně zdobí šrafování pěti jemnými vlysy šikmo přes rukojeť kliky.

Na dveřní kliky Relief, stejně jako na náš ostatní sortiment, poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu. 

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci barvy, typu dveřní kliky (štítková či rozetová) a typ klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC otočný mechanismus), objednáváme výrobky ze série Burgu na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Materiálové složení:
  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, saten silver, patinovaná mosaz, patinovaná měď,  antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata
Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!