Dveřní klika Notte - antické stříbro

8 449,- Kč
(6 982,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Notte je vlajkovou lodí našich nových designů, které spojují luxus, eleganci a modernost. Tvar dveřní kliky Notte zaujme několika liniemi svého zploštění v horizontální úrovni. Její vrchní a spodní část může zůstat hladká nebo být doplněna bohatým reliéfním vlysem. Nabízíme ji v rozetové variantě v nesčetných barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, měď, potah stříbrem, potah 24k zlatem a další). Detailní řemeslné provedení i kvalita materiálu garantují její dlouhou životnost.

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Notte s povrchovou úpravou antické stříbro

Dveřní klika Notte je vlajkovou lodí našich nových designů,  které spojují luxus, eleganci a modernost. Již samotný tvar dveřní kliky Notte Vás zaujme několika liniemi svého zploštění v horizontální úrovni. Její vrchní a spodní část pak pracuje s detailním plastickým vlysem. Tato nádherná klika vynikne v moderních, ale i retro a starožitných interiérech. Její jedinečný design, detailní řemeslné provedení i kvalita materiálu garantuje dlouhou životnost této kliky.

Dveřní kliky Notte objednáváme pro Vás na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tedy na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Notte stejně jako na náš ostatní sortiment dveřních klik, dveřních koulí, dveřních zarážek, koupelnových doplňků, umyvadlových, kuchyňských, vanových a sprchových baterií a koupelnových žebříků poskytujeme 5-letou záruční lhůtu.

Materiálové složení: mosaz (56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody
  • test acetonový
  • test síly laku (125 až 200 mikronů)
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!