Dveřní klika Venetta

8 510,- Kč
(7 033,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Design dveřní kliky Venetta vychází z originálního čtverce, který je diagonálně plasticky rozdělený. Ze čtverce pak vychází zeštíhlená rukojeť, která je praktická na úchop do ruky.  Nabízíme ji v rozetové variantě a se třemi typy klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC otočný mechanismus). Vyberte si až z 12 povrchových úprav:  zlato, chrom, nerez, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem a další. Poskytujeme na ní 5-ti letou záruční lhůtu.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Související produkty

Vista d´Oro dveřní klika Venetta s povrchovou úpravou "zlato"

Dveřní klika Venetta je originální dveřní klikou, jejíž elegance zaujme každého milovníka moderního designu. Design dveřní kliky Venetta vychází z originálního čtverce, který je diagonálně plasticky rozdělený. Ze čtverce pak vychází zeštíhlená rukojeť, která je praktická na úchop do ruky.  

Na dveřní kliky Venette poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu. 

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci barvy, typu dveřní kliky (štítková či rozetová) a typ klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC otočný mechanismus), objednáváme výrobky ze série Venetta na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Materiálové složení:
  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)
Barevné povrchové úpravy:  bronz, chrom saten

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata
Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!