Dveřní klika Louvre

7 399,- Kč
(6 115,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Louvre se inspiruje francouzským zámeckým stylem Ludvíka XIV. Svým tvarem kopíruje dobové dveřní kliky a přidává vkusné vroubkování. V rozetě najdete decentní ozdobu v podobě reliéfních kuliček. Je vyrobena z masivní mosazi a precizně řemeslně dopracována. Nabízíme ji v rozetové variantě a se třemi typy klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC mechanismus). Vyberte si až z 12 povrchových úprav:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem a další.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro dveřní klika Louvre s povrchovou úpravou patinovaná mosaz

Dveřní klika Louvre se inspiruje francouzským zámeckým stylem Ludvíka XIV. a je nesmírně elegantní. Svým tvarem kopíruje dobové dveřní kliky a přidává vkusné vroubkování. V rozetě najdete decentní ozdobu v podobě reliéfních kuliček. Dveřní klika Louvre je vyrobena z kvalitní mosazi a je precizně řemeslně dopracována.

Díky náročným testům kvality Vám poskytujeme na kliky Louvre 5-ti letou záruční lhůtu.  

Dveřní kliky Louvre pro Vás objednáváme na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tedy na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Materiálové složení: mosaz (56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody
  • test acetonový
  • test síly laku (125 až 200 mikronů)
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!