Dveřní klika Palace Conchiglia rozetová

7 399,- Kč
(6 115,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Mosazná dveřní klika Palace Conchiglia se vyznačuje jemným vroubkováním rukojeti, které je doplněno květinovým vzorem. Vámi zvolený barevný povrch může být doplněn bílou nebo rustikální patinou, která klice dodá zámecký vzhled. Kliku dodáváme v rozetové i štítkové variantě (rozteč 72mm a 90mm) s uzamykáním FAB, dozickou klíčovou dírkou nebo WC otočným mechanismem.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Palace Conchiglia rozetová v povrchové úpravě chrom, chrom saten, zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď

Dveřní klika Palace Conchiglia v rozetovém provedení je Vista d´Oro, zdobná klika s jemným tepáním. Jemné vroubkování kliky je doplněno květinovým vzorem. Vzhledem k použití do Vista d´Oroch, retro a starožitných zámeckých interiérů nabízíme tuto dveřní kliku zejména v potahu 24k zlatem. Potah 24k zlatem lze na Vaše přání doplnit bílou nebo rustikální patinou, která ji dodá elegantní zámecký vzhled. Zamilujte se do krásy kliky Palace Conchiglia a oceňte její Vista d´Oro design i dokonalé řemeslné zpracování.  

Na dveřní kliku Palace Conchiglia, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci barvy a typ klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC otočný mechanismus), objednáváme pro Vás dveřní kliky Palace Conchiglia na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Materiálové složení:
  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin
  • test acetonový
  • test síly laku (125 až 200 mikronů)
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata
Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!