Dveřní klika Selk s potahem 24k zlata

13 567,- Kč
(11 212,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Selk dokonale spojuje moderní design s řemeslnou zručností. Lze jí objednat v hladké variantě nebo s ručně tepaným vzorem. Její design vyšel z pera renomovaného návrháře interiérových doplňků a je doveden k dokonalosti svým uměleckým provedením. Vyberte si ze široké škály barevných povrchů (chrom, zlato, patinovaná mosaz, potah 24k zlatem, stříbrný potah a další). Dveřní kliky Selk si můžete objednat v rozetovém provedení s dozickou klíčovou dírkou, FAB nebo WC otočným mechanismem.

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Desenli s potahem 24k zlata 

Dveřní klika Desenli je naprosto unikátní klikou, která dokonale spojuje moderní design s řemeslnou zručností. Tato dveřní klika je ručně tepaná a její detailní provedení je naprosto jedinečné. Její design vyšel z pera renomovaného návrháře interiérových doplňků a je doveden k dokonalosti svým uměleckým provedením. Dveřní kliky Desenli vyniknout obzvlášť v moderních interiérech.  Vyberte si ze široké škály barevných povrchů (chrom, zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď) nebo se nechte zlákat kouzlem rustikálního zlata. 

Dveřní kliky Desenli si můžete objednat jak ve štítkovém, tak v rozetovém provedení, a to s dozickou klíčovou dírkou, FAB zámkem nebo WC otočným mechanismem.

Vzhledem k velkému množství barev a provedení objednáváme dveřní kliky Desenli na zakázku a upozorňujeme tedy na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Desenli, stejně jako na náš ostatní sortiment dveřních klik, dveřních koulí, dveřních zarážek, nábytkových úchytek, koupelnových doplňků, umyvadlových baterií, kuchyňských baterií, vanových baterií, sprchových baterií a koupelnových žebříků poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Materiálové složení: mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody
  • test acetonový
  • test síly laku (125 až 200 mikronů)
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!