Dveřní klika Clam rozetová s potahem 24k zlata

9 927,- Kč
(8 204,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Design dveřní kliky Clam je elegantní a originální. Nabízíme ji v rozetové a štítkové variantě s uzamykáním FAB, dozickou klíčovou dírkou a WC otočným mechanismem. Štítek kliky je doplněn překrásným květinovým, vykrajovaným motivem. Zvolte si ze široké škály povrchových úprav (zlato, chrom, patinovaná mosaz, antické stříbro, potah 24k zlatem, stříbrný potah a další). Kvalitní materiál a řemeslné zpracování zaručují dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Clam rozetová s potahem 24k zlata

Design dveřní kliky Clam je elegantní a originální. Nabízíme ji v rozetové a štítkové variantě. Štítek kliky je doplněn překrásným květinovým, vykrajovaným motivem.

Dveřní kliky Clam pro Vás objednáváme na zakázku ve výrobě a jsme schopni přinést Vám široké možnosti úprav! Vzhledem k objednávkám „šitým na míru“ upozorňuji na dodací lhůtu 6-8 týdnů.
 
Na dveřní kliky Clam stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:

  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, saten, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku (125 až 200 mikronů)
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata