Dveřní klika Zara s potahem 24k zlata

10 791,- Kč
(8 918,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Zara představuje moderní design v podobě čtvercové rukojeti s překroucením. Je vyrobena z masivní mosazi a doplněna požadovanou povrchovou úpravou (na výběr máte z 12 povrchových úprav). Dále na ní lze kombinovat lesklý a matný povrch. Kování Zara nabízíme pouze v rozetové variantě, a to s uzamykáním FAB, dozickou klíčovou dírkou nebo WC otočným mechanismem. Na kování Zara poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro dveřní klika Zara s potahem 24k zlata lesk/mat

Dveřní klika Zara je součástí nabídky našich moderních dveřních klik a její design byl navržen profesionálními návrháři moderních  interiérů. Originální přetočení úchopného čtverhranu ji činí jednoduše atraktivní a nadčasovou. Dveřní klika Zara podle Vašeho přání nabízí ještě možnost kombinace lesklého a matného povrchu, která podtrhuje její krásný vzhled. 

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci barvy a typ klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC otočný mechanismus), objednáváme výrobky ze série Zara na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Zara poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:
  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)
Barevné povrchové úpravy:  kombinace chrom lesk/saten, kombinace zlato lesk/zlato mat

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu
  • test acetonový
  • test síly laku (125 až 200 mikronů)
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata