Dveřní klika Antik rozetová

5 363,- Kč
(4 432,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Elegantní dveřní kování Antik se vyznačuje jemnou vroubkováním podél rukojeti kliky. Nabízíme ji v rozetovém i štítkovém provedení (rozteče 72mm a 90mm) a tato série je doplněna velkým množstvím dalšího interiérového vybavení. Masivní mosaz a kvalitní řemeslné zpracování zaručuje dlouhou životnost. Poskytujeme na ní 5-ti letou záruční lhůtu. Na kování Antik můžeme aplikovat 12 povrchových úprav (zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, stříbrný potah, černou barvu a další).

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro dveřní klika Antik rozetová s povrchovou úpravou "patinovaná mosaz"

Dveřní kliky Antik jsou velmi oblíbenou dveřní klikou, která svedla již mnohého našeho zákazníka. Klíčem jejich úspěchu je originální design, který pracuje s jemným vroubkováním po celé délce rukojeti kliky. Na svém konci je dveřní klika Antik doladěna do zdobné slzičky. Design této dveřní kliky je vypracován zkušenými interiérovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován.  

Na dveřní kliky Antik, stejně jako na náš ostatní sortiment, poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci barvy, typu dveřní kliky (štítková či rozetová) a typ klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC otočný mechanismus), objednáváme výrobky ze série Antik na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.


Materiálové složení:
  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď,  antické stříbro, potah platinou, potah 24-karátovým zlatem

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres