Dávkovač mýdla Blossom volně stojící

11 653,- Kč
(9 631,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Volně stojící dávkovač mýdla Blossom pracuje s bohatým reliéfem v masivní mosazi. Design koupelnových doplňků Blossom pochází z pera předního návrháře interiérových doplňků a jeho řemeslné provedení zaručuje dlouhodobou životnost. Většina produktů je k dispozici jak ve variantě s úchytem do zdi, tak jako volně stojící produkty. Můžete si vybrat jednu ze čtyř standardních barevných povrchových úprav (chrom, zlato, patinovaná mosaz, potah 24k zlatem), ale i jakýkoliv povrch z naší nabídky.

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro dávkovač mýdla Blossom (volně stojící) v provedení patinovaná mosaz

Volně stojící dávkovač mýdla Blossom doplňuje stejnojmennou koupelnovou sérii, která vyniká krásným reliéfem v kvalitní mosazi. Zdobný reliéfní vlys pracuje s překrývajícími se obloučky, které jsou doplněny květinovým motivem.

Design koupelnových doplňků Blossom pochází z pera předního návrháře interiérových doplňků a je doveden k dokonalosti důkladným řemeslným uměním. Vzhledem k propracovanosti reliéfu koupelnových doplňků Blossom, jsou tyto doplňky vhodné zejména do retro a starožitných interiérů, kde vynikne jejich zdobnost a elegance.

Většina produktů je k dispozici jak ve variantě s úchytem do zdi, tak jako volně stojící produkty. 
Koupelnová série Blossom splňuje náročné testy kvality včetně testu stříkání slané vody (všechny testy ke stažení na www.vistadoro.cz). To nám umožňuje poskytnout Vám na koupelnové doplňky Blossom stejně jako na náš ostatní sortiment 5-ti letou záruční lhůtu.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém a slovenském trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, špičkových technologií a vysoké kvality, která jde ruku v ruce s neocenitelným řemeslným uměním. 

Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
Reliéfní vlys:
  • obloučkový reliéfní vlys s florálním motivem
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata