Háček Bebek s potahem 24k zlata

3 490,- Kč
(2 884,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Háček Bebek kombinuje ušlechtilou mosaz s velkými skleněnými, broušenými krystaly. Můžete si zvolit čiré, bílé krystaly nebo černé krystaly. Její propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost. Výrobková řada Bebek je testována nejnáročnějšími testy, díky kterým na ni poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.
  • Popis produktu
  • Související produkty

Vista d´Oro koupelnový háček Bebek  s potahem 24k zlata

Exkluzivní koupelnový háček Bebek s potahem 24k zlata kombinuje ušlechtilou mosaz s velkým krystalem. Barvu krystalu si můžete zvolit v následujících barvách: čirý krystal, bílý krystal nebo černý krystaly. Závěsná rozeta je po celém svém obvodu ozdobena krásným reliéfním tečkovaným vzorem. Nahoře je "L" háček elegantně zakončen velkým krystalem ve Vámi zvolené barvě.

Koupelnová řada Bebek se skvěle hodí do Vista d´Oroch, elegantních interiérů, ať již zařízených v moderním nebo v retro  stylu.  Většina produktů je k dispozici jak ve variantě s úchytem do zdi, tak jako volně stojící produkty.  

Celá sériová řada Bebek podstupuje nejnáročnější testy kvality (ke shlédnutí na našich webových stránkách www.vistadoro.cz), díky kterým Vám můžeme poskytnout 5-ti letou záruční lhůtu.
Vzhledem k volitelnosti některých prvků pro Vás objednáváme celý náš sortiment na zakázku ve výrobě - počítejte tedy, prosím, s dodací lhůtou 6-8 týdnů!

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
  • velké krystaly (čirý/černý/bílý)

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata