Kelímek na kartáčky Sogut

4 377,- Kč
(3 618,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Kelímek na kartáčky Sogut je součástí moderní, nadčasové koupelnové řady s elegantním provedením. Masivní mosaz je  zde vkusně prolisována, originální design je podtržen kombinací lesku a matu. V případě skleněných části je zde voleno čiré sklo, aby se v celé sérii podtrhla jednoduchost a čistý styl. Vyberte si až z 12 povrchových úprav:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, nerez, měď a další.

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro kelímek na kartáčky Sogut v provedení zlato, chrom, patinovaná mosaz

Koupelnové doplňky Sogut jsou moderní koupelnovou řadou s elegantním provedením. Jejich čisté linie ocení každý milovník moderního stylu. Kvalitní mosaz je  zde vkusně prolisována, originální design je pak ještě podtržen kombinací lesku a matu. V případě skleněných části je zde voleno čiré sklo, aby se v celé sérii podtrhla jednoduchost a čistý styl. Koupelnové doplňky Sogut jsou kvalitní a nadčasové.

Koupelnové doplňky Sogut jsou zkoušeny nejnáročnější testy kvality včetně testu stříkání slané vody, díky kterým Vám na tyto krásné doplňky můžeme poskytnout nadstandardní záruční lhůtu po dobu 5 let. Pro zaručení nejširšího možného výběru pro Vás objednáváme koupelnové doplňky Sogut na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů. 

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem - těšíme se na Vás!

Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • certifikát o použití vrstvy 24k zlata