Kelímek na kartáčky Conchiglia volně stojící

14 059,- Kč
(11 619,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Kelímek na kartáčky Conchiglia (volně stojící) se vyznačuje jemným krajkováním mosazi. Jeho design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Zvolte si barvu z mnoha barevných povrchových úprav (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem a další). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty

Vista d´Oro kelímek na kartáčky Conchiglia v provedení zlato

Koupelnový kelímek na kartáčky Conchiglia ve volně stojící variantě se vyznačuje jemným, řemeslně dokonale zpracovaným krajkováním mosazi. Do nejmenšího detailu propracovaný design je zde doplněn kvalitou ručního řemesla.  Koupelnová řada Conchiglia je naprosto unikátní a stane se jedinečným prvkem Vaší koupelny. Ke koupelnovým doplňkům Conchiglia se obzvláště hodí Vista d´Oro potah 24k zlatem, pro milovníky stříbrné je nabízíme také ve variantě chrom či v potahu platinou. Na Vaše přání Vám můžeme nabídnout i další povrchové úpravy jako například rustikální potah 24k zlatem a další.

Kvalita koupelnových doplňků Conchiglia je potvrzena náročnými testy kvality včetně testu stříkání slané vody (testy ke stažení na www.vistadoro.cz), což nám umožňuje poskytnout Vám na naše výrobky nadstandardní záruční lhůtu po dobu 5 let.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem, potah platinou

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata