Kelímek na kartáčky Rosa s potahem 24k zlata

36 384,- Kč
(30 069,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Kelímek na kartáčky Rosa je vyroben z masivní mosazi, která je ozdobená velkým množstvím drobných krystalů. Můžete si libovolně zvolit nejen povrchovou úpravu mosazi (zlato, chrom, měď, potah 24k zlatem), ale také barvu krystalů (čiré, černé nebo bílé krystaly). Koupelnové doplňky Rosa byly navrženy předními designéry  v oboru interiérového vybavení a splňují nejnáročnější požadavky nejen na design, ale také na kvalitu provedení. Na sérii Rosa poskytujeme záruční lhůtu po dobu 5 let.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro kelímek na kartáčky Rosa Swarovski s potahem 24k zlata

Vista d´Oro kelímek na kartáčky ze série Rosa Swarovski je naprosto jedinečnou volbou a zaujme každého svou elegancí a dokonalým vzhledem. Koupelnové dopňky Rosa nabízejí volně stojící produkty z kvalitní mosazi, které jsou ozdobené velkým množstvím krystalů Swarovski. Můžete si libovolně zvolit nejen povrchovou úpravu mosazi ale také barvu krystalů Swarovski (čiré krystaly, černé krystaly, případně bílé krystaly). 

Koupelnové doplňky Rosa Swarovski byly navrženy předními designéry  v oboru interiérového vybavení a splňují nejnáročnější požadavky nejen na design, ale také na kvalitu provedení. Naše výrobky podstupují nejnáročnější testy kvality, jsou odborně certifikovány a díky tomu na ně poskytujeme záruční lhůtu po dobu 5-ti let.
Pro zaručení nejširšího možného výběru pro Vás objednáváme koupelnové doplňky Rosa Swarovski na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém a slovenském trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
  • krystaly Swarovski
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah platinou, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata