Koupelnový odpadkový koš Sefa s potahem 24k zlata

39 959,- Kč
(33 024,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Koupelnový koš Sefa zasazuje do masivní mosazi bohatý květinový vzor. Design vyšel z dílny renomovaných návrhářů interiérového vybavení. Kombinace kvalitního materiálu a dokonalé řemeslné tvorby zaručuje dlouhou životnost. Koupelnová série Sefa nabízí zejména volně stojící produkty, které lze kombinovat s koupelnovou řadou Blossom. Doplňky Sefa nabízíme ve 4 standardních površích (chrom, zlato, potah 24k zlatem, patinovaná mosaz), ale lze si zvolit i jinou z našich 12 povrchových úprav.
  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro koupelnový odpadkový koš Sefa s potahem 24k zlata

Tento Vista d´Oro koupelnový odpadkový koš tvoří součást exkluzivní řady Sefa, která do kvalitní mosazi zasazuje zdobný vlys znázorňující bohatý květinový vzor.  Tento vlys je hojně použit nejen na těle koše, ale také na jeho víku i samotné knopce. Design této překrásné koupelnové řady vyšel z dílny renomovaných návrhářů interiérového vybavení a reprezentuje kombinaci špičkových technologií, kvalitního materiálu a dokonalé řemeslné tvorby.

Koupelnové doplňky Sefa ozdobí krásným způsobem každou koupelnu, zejména se hodí do retro a starožitných koupelen. 

Tato koupelnová řada nabízí zejména volně stojící produkty, které však můžete vhodně doplnit výrobky z našich ostatních koupelnových sérií, zejména vhodná je kombinace s koupelnovou řadou Blossom. 
 
Celá sériová řada Sefa podstupuje nejnáročnější testy kvality včetně testu stříkání slané vody, což nám umožňuje poskytnout Vám nadstandardní záruční lhůtu po dobu 5 let.

Díky širokému výběru a schopnosti zajistit Vám výrobek "šitý na míru" pro Vás objednáváme výrobky ze série Sefa na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat – rádi Vám představíme všechny možnosti úprav a poradíme Vám při výběru!

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém a slovenském trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

 Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Reliéfní vlys:  florální reliéfní vlys

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata