Kleenex box Conchiglia volně stojící

14 490,- Kč
(11 976,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Kleenex box Conchiglia se vyznačuje jemným reliéfem na masivní mosazi. Jeho design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Zvolte si barvu z mnoha barevných povrchových úprav (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem a další). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty

Vista d´Oro Kleenex box Conchiglia v provedení zlato

Krabička na ubrousky Conchiglia je elegantním doplňkem, který je vzorem sladěn s ostatními doplňky ze série Conchiglia. Jedná se o celomosaznou krabičku s reliéfním vlysem na vrchní části. 

Kvalita koupelnových doplňků Conchiglia (stejně jako našeho ostatního sortimentu dveřních klik, nábytkových úchytek a umyvadlových, vanových a dřezových baterií) je potvrzena náročnými testy kvality včetně testu stříkání slané vody (testy k vidění na www.vistadoro.cz), což nám umožňuje poskytnout Vám na naše výrobky nadstandardní záruční lhůtu po dobu 5 let.

V případě jakýchkoliv nejasností nás, prosím, neváhejte kontaktovat – rádi Vám zodpovíme všechny Vaše dotazy, poradíme Vám při výběru a představíme různé možnosti úprav.  Nezapomeňte, že jsme schopni nabídnout Vám výrobek „šitý na míru“ -  s námi se fantazii meze nekladou!

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata