Úchyt na toaletní papír Frame s potahem 24k zlata

14 923,- Kč
(12 333,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Úchyt na toaletní papír Frame je vyrobený z masivní mosazi a můžete si na něm volit rozsah reliéfu: může zůstat zcela hladký nebo být opatřen zdobným reliéfem podle vašeho přání. Nabízíme ho v široké škále povrchových úprav (zlato, chrom, patinovaná mosaz, měď, potah stříbrem, potah 24k zlatem a další).

Corian

  • Popis produktu
  • Související produkty

Vista d´Oro úchyt na toaletní papír Frame - s potahem 24k zlata

Držák na toaletní papír Frame je součástí koupelnové série Frame - naší vlajkové lodi na poli světového designu, která kombinuje  ušlechtilou mosaz s Corianem®. Corian® je originální bezešvý povrchový materiál, který je směsí přírodních materiálů s čistým akrylovým polymerem. Jeho velkou výhodou je vysoká životnost, snadná údržba a skvělá funkčnost. Tento materiál klade důraz na čistotu a eleganci při zachování moderního designu, což splňuje celá koupelnová řada Frame. Jistě Vás nepřekvapí, že koupelnová řada Frame vychází z nejmodernějších světových trendů a špičkových technologií. Design přineslo architektonické designové studio RDMs Architects, Milano. Koupelnová série Frame splňuje požadavky a očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků a doplní k dokonalosti každý interiér. 

V případě preference celomosazných doplňků si můžete zvolit také  variantu Frame bez Corianu, která vyniká krásným reliéfním vlysem.
Dále si můžete zvolit toaletní kartáč Frame volně stojící.

Na sériovou řadu Frame stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

V případě jakýchkoliv dotazů se na nás neváhejte obrátit – rádi Vám představíme všechny možnosti úprav a poradíme Vám při výběru!

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
  • Corian ®

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Reliéfní vlys:  zdobný reliéfní vlys (dle požadavku)

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata

Všechny testy, certifikát a posudky naleznete na www.vistadoro.cz

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vás!