Úchyt na toaletní papír Sefa

10 358,- Kč
(8 560,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Úchyt na toaletní papír Sefa zasazuje do masivní mosazi bohatý květinový vzor. Design vyšel z dílny renomovaných návrhářů interiérového vybavení. Kombinace kvalitního materiálu a dokonalé řemeslné tvorby zaručuje dlouhou životnost. Koupelnová série Sefa nabízí zejména volně stojící produkty, které lze kombinovat s koupelnovou řadou Blossom. Doplňky Sefa nabízíme ve 4 standardních površích (chrom, zlato, potah 24k zlatem, patinovaná mosaz), ale lze si zvolit i jinou z našich 12 povrchových úprav.

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro úchyt na toaletní papír Sefa v provedení chrom, zlato, patinovaná mosaz

Úchyt na toaletní papír Sefa je součástí exkluzivní řady, která do kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) používá zdobný vlys znázorňující bohatý květinový vzor. Koupelnové doplňky Sefa ozdobí krásným způsobem každou koupelnu, zejména se hodí do retro a starožitných koupelen. 

Design této překrásné koupelnové řady vychází z dílny renomovaných návrhářů interiérového vybavení.

Tato koupelnová řada nabízí zejména volně stojící produkty, které však můžete vhodně doplnit výrobky z našich ostatních koupelnových sérií, zejména vhodná je kombinace s koupelnovou řadou Blossom. 
 
Celá sériová řada Sefa podstupuje nejnáročnější testy kvality včetně testu stříkání slané vody, což nám umožňuje poskytnout Vám nadstandardní záruční lhůtu po dobu 5 let.

Díky širokému výběru a schopnosti zajistit Vám výrobek "šitý na míru" pro Vás objednáváme výrobky ze série Sefa na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat – rádi Vám představíme všechny možnosti úprav a poradíme Vám při výběru!

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém a slovenském trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

 Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Reliéfní vlys:  florální reliéfní vlys

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata