Úchyt na toaletní papír Rustik se stříbrným potahem

8 324,- Kč
(6 879,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Úchyt na toaletní papír Rustik vychází z detailně propracovaného květu růže. Bohatě zdobenou květinu najdeme vždy v úchytné rozetě a celek je doplněn vroubkováním ostatních částí výrobků. Při použití skleněných částí je sklo umělecky "popraskáno", což podtrhuje křehký vzhled celé série. Zvolte si barevnou povrchovou úpravu (zlato, chrom, patinovaná mosaz, měď, potah 24k zlatem a další). Kvalitní materiál a řemeslné zpracování zaručují dlouhou životnost všech výrobků (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).
  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro úchyt na toaletní papír Rustik s platinovým potahem 

Design romantických doplňků Rustik vychází z detailně propracovaného květu růže. Bohatě zdobenou květinu najdeme vždy v úchytné rozetě a celek je doplněn vroubkováním ostatních částí výrobků. Při použití skleněných částí je sklo umělecky "popraskáno", což podrtrhuje křehký vzhled celé série. Koupelnové doplňky Sefa Vás okouzlí nejen krásou svého vzoru, ale také dokonalým řemeslným zpracováním mosazi. Ručně zpracovávané formy dodávají doplňkům Rustik pravost a originalitu. Díky své zdobnosti a eleganci se tyto unikátní koupelnové doplňky hodí zejména do retro a starožitných koupelen.

Pro zaručení nejširšího možného výběru pro Vás objednáváme koupelnové doplňky Rustik na zakázku ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů. Na veškerý náš sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:
  • mosaz (56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah platinou, potah 24-karátovým zlatem (případně další povrchové úpravy z naší nabídky)

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata