Tyč na ručník Gusto

3 946,- Kč
(3 261,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Tyč na ručník Gusto ze stejnojmenné koupelnové série spojuje modernost a jednoduchou eleganci. Je vyrobena z masivní mosazi a poskytujeme na ní 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si až z 12 povrchových úprav:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem a další.

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro tyč na ručník Gusto v provedení chrom

Koupelnová řada Gusto se pyšní čistými liniemi, které Vám nikdy nezevšední. Její jednoduché, oblé tvary vyniknou v každé koupelně, které dodají kouzlo a eleganci. Design koupelnových doplňků Gusto pochází z pera renomovaných interiérových návrhářů a celá řada tak splňuje požadavky na dokonalý vzhled i kvalitu provedení.

Výrobky z koupelnové řady Gusto pro Vás objednáváme na zakázku ve výrobě a jsme schopni přinést Vám široké možnosti úprav! Neváhejte nás tedy kontaktovat s Vašimi požadavky, s námi se fantazii meze nekladou!  Vzhledem k široké nabídce a objednávkám „šitým na míru“ upozorňuji na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na koupelnové doplňky Gusto stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata