Tyč na papírové utěrky Butterfly s potahem 24k zlata

9 002,- Kč
(7 440,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Tyč na papírové utěrky Butterfly umísťuje na výrobky z masivní mosazi detailně rytého motýla. Design koupelnové série Butterfly pochází z pera předního návrháře interiérových doplňků. Kvalitní materiál a řemeslné provedení nám umožňuje na sérii Butterfly poskytnout 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si jakoukoliv z našich barevných povrchových úprav (chrom, zlato, patinovaná mosaz, potah 24k zlatem a další).
  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro úchyt na papírové utěrky Butterfly s potahem 24k zlata

Úchyt na papírové utěrky Butterfly je jedinečný svým designem, kvalitou materiálu, ale i řemeslným provedením. Na masivní mosazi je použita rytina v úchytné rozetě a nad závěsnou tyčí se vznáší plastický, do detailu rytý motýl. Tento jedinečný úchyt na papírové utěrky či na ručník skvěle doplní ostatní produkty ze série Butterly. 

Je nám potěšením představit Vám tento příklad snoubení světového designu, špičkových technologií a velkého podílu ruční práce!

Koupelnové doplňky Butterfly jsou vyrobené z  kvalitní mosazi (ve složení cca 57% mědi, cca 39% zinku) a jejich design pochází z pera předního návrháře interiérových doplňků.

Vzhledem k elegantnosti této koupelnové řady doporučujeme tyto doplňky zejména do retro a starožitných interiérů, kde vynikne jejich zdobnost a luxus.

Většina produktů je nabízena jak ve variantě s úchytem do zdi, tak jako volně stojící produkty. 

Koupelnová řada Butterfly splňuje náročné testy kvality včetně testu stříkání slané vody (všechny testy ke stažení na www.vistadoro.cz). To nám umožňuje poskytnout Vám nadstandardní 5-ti letou záruční lhůtu.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata