Tyč na ručník Wave

9 311,- Kč
(7 695,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Tyč na ručník Wave se vyznačuje jemnou květinovou rozetou a doplňuje stejnojmennou koupelnovou sérii. Odstín masivní mosazi si můžete zvolit z 5 klasických povrchových úprav: chrom lesk, zlatá barva, patinovaná mosaz, potah stříbrem, potah 24k zlatem nebo z ostatních nabízených povrchů. Na sérii Wave poskytujeme 5–ti letou záruční lhůtu.

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro tyč na ručník Wave  v provedení zlato, chrom, patinovaná mosaz

Elegantní tyč na ručník Wave (v provedení zlato, chrom, patinovaná mosaz) se vyznačuje jemnou květinovou rozetou. Odstín kvalitní mosazi si můžete zvolit z 5 klasických povrchových úprav: chrom lesk, zlatá barva, patinovaná mosaz a dále Vista d´Oro potahy platinou a potah 24k zlatem. Zároveň si můžete vybrat i z 5 barevných tónů skla pro ostatní doplňky z této krásné koupelnové série: čiré, bílé, kouřové, růžové a modro-bílé pruhované sklo.

V případě zájmu lze dále u volně stojících doplňků Wave aplikovat na horní mosaznou část zdobný reliéf - pro tuto variantu, nás, prosím, neváhejte kontaktovat - rádi Vám nabídneme možné vzory k potisku. 

Koupelnová řada Wave kombinuje světový design, kvalitní řemeslné zpracování a ručně foukané sklo. O její kvalitě svědčí i 5-ti letá záruční lhůta!

Vzhledem k velkému množství variant pro Vás jako výhradní distributor pro ČR objednáváme výrobky Wave ve výrobě na zakázku přesně podle Vašeho přání, upozorňuji proto na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Cena výrobků Wave se liší v závislosti na Vámi zvolené kombinaci povrchu a skla. V případě jakýchkoliv nejasností nás neváhejte kontaktovat – rádi Vám zodpovíme všechny Vaše dotazy, případně poptáme ve výrobě další možnosti úprav.  Nezapomeňte tedy, že s námi se fantazii meze nekladou!

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem, těšíme se na Vaši návštěvu!


Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
  • sklo
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah platinou, potah 24-karátovým zlatem

Sklo: čiré, bílé, kouřové, růžové, bílo-modré (pruh)

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata