Kruh na ručník Tria s potahem 24k zlata

9 433,- Kč
(7 796,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Kruh na ručník Tria vyniká čtvercovými, broušenými krystaly Swarovski o rozměru 10mmx10mm zasazenými do masivní mosazi. Design série Tria pochází z pera zkušených interiérových designových návrhářů a je kvalitně řemeslně vypracován. Díky náročným testům kvality poskytujeme na sérii Tria 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si z 12 povrchových úprav (zlato, chrom, patinovaná mosaz, měď, potah 24k zlatem a další).
  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro kruh na ručník Tria s krystaly Swarovski s potahem 24k zlata

Vista d´Oro kruh na ručník Tria vyniká doplněním kvalitní mosazi velkými, čtvercovými, broušenými krystaly Swarovski. Samotné použití krystalu Swarovski vypovídá o kvalitě provedení celé této řady. Koupelnová série Tria obecně vychází z čtvercových profilů, které jsou ve svých rozích ozdobeny většími, rovněž čtverhrannými krystaly Swarovski o velikosti 10x10mm.  Pátý krystal Swarovski je často zapuštěn do středového úchytu. Mosazná část s krystaly je v případě misky, kelímku na kartáčky, dávkovače na mýdla a toaletní štětky doplněna kvalitním sklem, které je umělecky úmyslně „rozpraskané“. Toto originální rozpraskané sklo podtrhuje kouzlo a výjimečnost celé série.  Koupelnové doplňky Tria doporučujeme zejména do moderních interiérů, lze je však použít i do retro  či starožitných koupelen.

Design série Tria pochází z pera renomovaných návrhářů v oblasti interiérového designu. 

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem -těšíme se na Vaši návštěvu!

 
Materiálové složení:
  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy
  • krystaly Swarovski 10x10mm
Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 
  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata
Všechny testy, certifikát a posudky naleznete na www.vistadoro.cz