Komodová knopka Lalezar čtverec 44x44mm

694,- Kč
(573,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková knopka Lalezar vyniká velkým květinovým reliéfem. Dodáváme ji buď jako čtvercovou o rozměru 44x44mm, kulatou o průměru 30mm nebo jako elipsu 70x30mm. Na kování Lalezar můžeme aplikovat jakoukoliv z našich 15 povrchových úprav. Díky masivní mosazi a kvalitnímu řemeslnému zpracování poskytujeme na toto kování 5-ti letou záruční lhůtu.

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro komodová knopka Lalezar čtverec 44x44mm v provedení "patinovaná mosaz"

Série nábytkových úchytek a knopek Lalezar představuje celomosazné úchytky s bohatým florálním (květinovým) reliéfem. Jsou vyrobené z masivní mosazi a  kvalitně řemeslně vypracovány. Vzhledem k tomu, že se velmi dobře hodí do retro a starožitných interiérů, nabízíme je v mnoha barevných patinovaných površích (kromě klasické patinované mosazi a patinované mědi představujeme rovněž antické stříbro či bronz).  Jejich design přineslo renomované studio v oboru interiérového návrhářství.

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, rustikální zlatá, rustikální chrom, potah 24-karátovým zlatem, stříbrný potah a další

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres