Komodová knopka Tria 24x24mm, 10x10 Swarovski

1 229,- Kč
(1 016,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Komodová knopka Tria 24mmx24mm je čtvercovou knopkou, která umisťuje čtyři krystaly Swarovski o rozměru 10x10mm do jemného pouzdra z masivní mosazi. Design série Tria pochází z pera zkušených interiérových designových návrhářů a je kvalitně řemeslně vypracován. Díky náročným testům kvality poskytujeme na sérii Tria 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si z 12 povrchových úprav (zlato, chrom, patinovaná mosaz, měď, potah 24k zlatem a další).

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro komodová knopka Tria 24x24mm, 10x10 Swarovski v provedení "chrom"

Sériová řada nábytkových úchytek a knopek Tria je vysoce Vista d´Oro sérií, která vám přináší krásnou kombinaci kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) s krystaly Swarovski. Čiré krystaly Swarovski o velikosti 10x10mm doplňují tenký rámeček z mosazi. Nábytkové úchytky a knopky Tria působí velmi elegantně, moderně a luxusně. 

U této sériové řady si rovněž můžete sladit jednotně Váš interiér, protože série Tria k sobě váže také koupelnové doplňky, umyvadlové, vanové, sprchové a dřezové baterie Tria.

Design nábytkových úchytek a knopek Tria je navržen zkušenými designovými návrháři a je dokonale řemeslně dotvořen. 

Série Tria se nabízí zejména v barevné variantě lesklého chrom, saten chromu či potahu 24k zlatem.

Nábytkové úchytky Tria podstupují jako ostatní naše úchytky a doplňky náročné testy kvality (k shlédnutí na www.vistadoro.cz) a je k dodání do 6-8 týdnů. Poskytujeme na ně 5-letou záruční lhůtu.