Nábytková knopka Blossom průměr 55mm s potahem 24k zlata

1 603,- Kč
(1 324,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková knopka Blossom je vyrobená z masivní mosazi a opatřena bohatým květinovým reliéfem. Může být vyrobena s průměrem 48mm nebo 55mm (viz technický výkres). Vyberte si z široké palety povrchových úprav (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem a další). Poskytujeme na ní 5-ti letou záruční lhůtu.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro nábytková knopka Blossom průměr 55mm s potahem 24k zlata

nábytková úchytka Blossom je velmi propracovanou a elegantní nábytkovou úchytkou s krásným vlysem. Tato úchytka se inspiruje secesními motivy, které čerpaly a kopírovaly přírodní motivy. I proto se tato úchytka jmenuje Blossom - připomíná nám totiž květinu - celá úchytka je vypracovaná do krásných detailů, takže máme skoro chuť si k této úchytce přivonět... U této nábytkové úchytky oceníte jistě krásné řemeslné zpracování, které věnuje pozornost nejmenším detailům.

Tato nábytková úchytka je vyrobena z kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) a opatřena Vámi požadovanou povrchovou úpravou ((zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem). Tato úchytka se hodí do každého interiéru, vynikne na všech komodách, skříních či kuchyňských linkách.

Design této úchytky je vypracován zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován. nábytková úchytka Blossom podstupuje jako ostatní naše úchytky náročné testy kvality (ke shlédnutí na www.vistadoro.cz) a je k dodání do 6-8 týdnů. Poskytujeme na ní 5-letou záruční lhůtu.