Nábytková knopka Marbella s potahem 24k zlata

1 870,- Kč
(1 545,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytkovou úchytku Marbella nabízíme ve dvou květinových desinech. První design zobrazuje růži, druhý mimozu. Oceníte u ní řemeslné zpracování, které věnuje pozornost nejmenším detailům. Úchytka je vyrobena z masivní mosazi a opatříme ji požadovanou povrchovou úpravou (zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem). Kvalitní materiál i zpracování zaručuje její dlouhou životnost.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro nábytková knopka Marbella s potahem 24k zlata

Marbella je nesmírně elegantní a do detailu vypracovanou nábytkovou knopkou. Tato úchytka se inspiruje florálními motivy, a proto je možné si zvolit ze dvou různých designů. První design zobrazuje květinu - růži, druhý design pak mimozu. U této nábytkové úchytky oceníte jistě krásné řemeslné zpracování, které věnuje pozornost nejmenším detailům. Úchytka Marbella je vyrobena z kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, 39% zinku) a opatřena Vámi požadovanou povrchovou úpravou (zlato, chrom, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem, potah stříbrem a další).

Tato úchytka se hodí do každého interiéru, vynikne na všech komodách, skříních či kuchyňských linkách. Design této úchytky je vypracován zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován. 

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres