Nábytková knopka Fantastic 57x49mm

1 335,- Kč
(1 104,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Fantastic kombinuje masivní mosaz a sklo. Spodní část úchytky je nepravidelně šrafována a vrchní část je opatřena zaobleným průhledným sklem, které působí jako průhled a lupa na spodní část šrafovaného motivu. Design byl vypracován zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován. Můžete si vybrat z velkého množství povrchových úprav (zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem).

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro nábytková knopka Fantastic 57x49mm v provedení chrom

nábytková úchytka Fantastic je velmi moderní, fantastickou úchytkou, která kombinuje kvalitní mosaz a sklo. nábytková úchytka je vyrobena z kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku)  - spodní část úchytky je moderně, nepravidelně šrafována. Vrchní část úchytky je pak opatřena zaobleným průhledným sklem, které působí jako průhled a lupa na spodní část šrafovaného motivu. Tato úchytka se hodí do každého interiéru, vynikne ale zejména na moderním nábytku, hlavně na komodách, skříních či kuchyňských linkách.

Design této úchytky je vypracován zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován. Můžete si vybrat z velkého množství povrchových úprav (zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem).

nábytková úchytka Fantastic podstupuje jako ostatní naše úchytky náročné testy kvality (ke shlédnutí na www.vistadoro.cz) a je k dodání do 6-8 týdnů. Poskytujeme na ní 5-letou záruční lhůtu.