Nábytková úchytka Curl 192mm s potahem 24k zlata

1 923,- Kč
(1 590,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Curl je  tvarována do elegantního rozšíření v prostřední části, které vytváří "slzu". Tato slza poskytuje prostor pro různé variace designu. Jednou možností je zdůraznění slzy matem povrchu (kombinuje se tedy chrom lesk/chrom mat či zlato lesk/zlato mat, a to v obou možných směrech). Druhou možností je opatřit slzu zdobným květinovým vlysem (viz série Curl design). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (na úchytku poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).  
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Curl 192mm s potahem 24k zlata

Nábytkové úchytky a knopky Curl jsou celomosazné úchytky (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) s jemným, originálním designem. Nábytkové úchytky Curl jsou tvarovány do elegantního rozšíření v jejich prostřední části, které tím vytváří "slzu". Tato elegantní slza pak poskytuje prostor pro různé variace designu. Jednou možností je zdůraznění tvaru slzy matem povrchu (kombinuje se tedy chrom lesk, chrom mat či zlato lesk, zlato mat, a to v obou možných směrech). To znamená, že si lze objednat lesklou úchytku s matnou slzou nebo naopak matnou úchytku s lesklou slzou. Druhou možností je opatřit slzu zdobným květinovým vlysem. Elegance a jednoduchost provedení nábytkových úchytek Curl umožňuje jejich použití v moderních, i retro a starožitných interiérech. Všimněte si detailního provedení reliéfního vzoru, které je velmi Vista d´Oro a krásně ozdobí Vaše komody, šatní skříně, kuchyňské linky i ostatní nábytek.

Design úchytek Curl  byl navržen předními italskými návrháři v oblasti nábytku a interiérového vybavení (RDM Architects Milano).

Nábytkové úchytky Curl nabízíme v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem, ale také například potah platinou). Opětovně zmiňuji možnost variace lesku a matu.

Nezapomeňte, že k nábytkovým úchytkám Curl si můžete zakoupit také dveřní kliky Curl se stejnou možností variací vzoru a dokonale tak sjednotit design celého Vašeho interiéru!

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Curl podle Vašeho výběru přímo ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na nábytkové úchytky Curl, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.