Nábytková úchytka Bendle s krystalem 25x147mm se stříbrným potahem

1 122,- Kč
(927,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Bendle je asymetriky zahnutá a lze ji doplnit buď krystalem nebo reliéfním květinovým vlysem. Úchytka Bendle má délku 147mm a šířku 25mm. Nábytkové úchytky Bendle nabízíme v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem). 
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Bendle 25x147mm v provedení "chrom + Swarovski"

Nábytkové úchytky Bendle zaujmou svým originálním tvarem. Jejich asymetrické zahnutí nebo rozšíření dodává úchytce Bendle moderní vzhled. Nábytkové úchytky Bendle lze doplnit buď krystalem Swarovski, což pak úchytku směřuje spíše do moderních interiérů. Druhou variantou úchytky Bendle je reliéfní květinový vlys, který pak úchytce dodá více klasický vzhled a lze ji pak použít spíše do retro a starožitných interiérů.  Oceníte jistě detailní provedení reliéfního vzoru, které je velmi elegantní a krásně ozdobí Vaše komody, šatní skříně, kuchyňské linky i ostatní nábytek.

Nábytkové úchytky Bendle nabízíme v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem), které v tomto případě doplňujeme o rustikální povrchy jako rustikální zlato či rustikální stříbro. 

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Bendle podle Vašeho výběru přímo ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu šest až osm týdnů.

Na nábytkové úchytky jako na náš ostatní sortiment poskytujeme pětiletou záruční lhůtu.

Technický výkres nábytková úchytka Bendle