Nábytková úchytka Mirage 160mm s potahem 24k zlata

1 762,- Kč
(1 456,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.

Nábytkové úchytky Mirage kombinují diagonálním řezem lesk a mat povrchu - vzniká tak elegantní, originální úchytka, která nikdy neomrzí. Nabízíme je v kombinace zlato lesk/met či chrom lesk/mat a v roztečích 96mm, 128mm a 160mm. Dále si můžete zakoupit čtvercové knopky Mirage v rozměrech 30x30mm nebo 50x50mm. Masivní mosaz i kvalitní zpracování zaručuje jejich dlouhou životnost.

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro nábytková úchytka Mirage 160mm s potahem 24k zlata

Nábytkové úchytky Mirage jsou velmi moderní, elegantní, celomosazné úchytky (složení mosazi je cca 57% mědi, 39% zinku), které kombinují diagonálním řezem lesk a mat povrchu. Vzniká tak originální a nadčasová úchytka,k terá je jednoduše krásná. V první variantě kombinují zlato lesk a zlato mat a v druhé variantě chrom lesk a chrom mat. Nábytkové úchytky Mirage budou ozdobou zejména moderních interiérů, hodí se ke všem komodám, šatním skříním i kuchyňským linkám. 

Nábytkové úchytky Mirage podstupují jako ostatní naše výrobky náročné testy kvality a jsou k dodání do šesti až osmi týdnů. Poskytujeme na ně pětiletou záruční lhůtu.

Technický výkres