Nábytková úchytka Rana 128mm, 13ks 10x10 Swarovski s potahem 24k zlata

3 259,- Kč
(2 694,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Rana vyniká velkými krystaly Swarovski o rozměru 10x10mm. Dodáváme ji v rozměru 96mm nebo 126mm. Vyberte si z mnoha barevných povrchových úprav (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem). Design této úchytky je navržen zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován. Poskytujeme na ní 5-ti letou záruční lhůtu.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Rana 128mm, 13ks 10x10 Swarovski s potahem 24k zlata

Sériová řada nábytkových úchytek a knopek Rana je nadstandardní, luxusní řadou, která vyniká velkými krystaly Swarovski.  Design této úchytky je navržen zkušenými designovými návrháři z architektonického studia RDM Milano a je dokonale řemeslně dopracován. Tenký mosazný rámeček je doplněn 13 kusy Swarovski krystalů o rozměrech 10x10mm. Tato úchytka je velmi vyhledávaná a hodí se do každého interiéru. 

Materiálové složení:
- mosaz (s složení cca 57% mědi, 39% zinku, 4% ostatní kovy)
- krystaly Swarovski

K dispozici je velké množství barevných povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem, stříbrný potah a další).

Nábytková úchytka Rana podstupuje jako ostatní naše úchytky náročné testy kvality, díky kterým na ní poskytujeme pětiletou záruční lhůtu. Je dostupná do šesti až osmi týdnů. 

Technický výkres