Nábytková úchytka Klasicismus 96mm s potahem 24k zlata

1 816,- Kč
(1 501,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Klasicismus je elegantní úchytkou ve starožitném stylu. Vyrábíme ji v rozměru 96mm. Můžete si vybrat z velkého množství povrchových úprav (zlato, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem). Provedení v potahu 24k zlatě je možné opatřit bílou či rustikální patinou. Díky kvalitnímu materiálu a řemeslnému zpracování poskytujeme na úchytky Klasicismus 5-ti letou záruční lhůtu.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Klasicismus 96mm s potahem 24k zlata

Celomosazná nábytková úchytka Klasicismus je elegantní úchytkou ve starožitném stylu. Prostřední květinový motiv se zužuje, aby se na koncích úchytky rozšířil do tvaru listu s jemným vroubkováním. 

Design této úchytky byl vypracován zkušenými designovými návrháři a dokonale řemeslně dopracován s ohledem na použití na starožitném nábytku a v retro interiérech.

Nechte se zlákat širokým výběrem povrchových úprav (zlato, chrom, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem, potah stříbrem) i možností použití rustikálních bílých a červených patin. 

Úchytka Klasicismus podstupuje jako ostatní naše úchytky náročné testy kvality a je k dodání do šesti až osmi týdnů. Poskytujeme na ní pětiletou záruční lhůtu.

Materiálové složení: mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres