Nábytková úchytka Roayl 360mm s potahem 24k zlata

9 404,- Kč
(7 772,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Leaf je exkluzivní úchytkou, která je mistrně vyráběna zlatnickými mistry. Nabízíme ji ve třech velikostech (180mm, 370mm a 380mm). Úchytku nabízím v potahu 24k zlatem, jehož povrch může být doplněn bílou či rustikální patinou. Díky kvalitnímu materiálu a řemeslnému zpracování poskytujeme na úchytky Leaf 5-ti letou záruční lhůtu.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Royal 360mm s potahem 24k zlata

Nábytková úchytka Royal je nadstandardní, ručně zpracovávanou úchytkou. Jemné lístky této exkluzivní úchytky jsou vyráběny zlatnickými mistry. Její provedení je nejen řemeslně důkladné, ale vyzařuje z ní také elegantní design, luxus a sofistikovanost. Tato nábytková úchytka nás vrací do starého Řecka, připomíná nám Cesarovu honosnost a vznešenost. I to je důvodem, proč je úchytka nabízena v potahu 24k zlatem.
Nechte se vnést zpět do starých časů a dodojte svému interiéru vkus a originalitu.

Tato nábytková úchytka se hodí zejména k starožitným či retro komodám, lze ji ale umístit také na šatní skříně.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!