Nábytková úchytka Secese 64mm s potahem 24k zlata

1 816,- Kč
(1 501,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Secese je originálním úchytkou ve starožitném stylu, která kopíruje secesní tvary rostlin. Nabízíme ji nejen v potahu 24k zlatem, ale také v různých patinovaných površích, které vás přenesou do dávných časů (patinovaná mosaz, patinovaná měď, patinovaný chrom, rustikální zlatá, rustikální stříbro). Nabízíme rozteče 64mm, 96mm, 160mm a 195mm. Díky masivní mosazi a kvalitnímu řemeslnému provedení na ni poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Secese 64mm s potahem 24k zlata

Nábytková úchytka Secese v provedení patinované mosazi je dokonalou replikou starožitných nábytkových úchytek. Její umělecky řemeslné provedení i profesionálně provedené patinování mosazi dodává úchytce neocenitelný vzhled pravé starožitné úchytky. 

Nabízíme ji v rozteči 64mm v širokém spektru povrchových úprav (zlato, chrom, měď, patinovaná mosaz, patinovaná měď, patinovaný chrom, rustikální zlatá, rustikální stříbro, potah 24k zlatem, černá barva a další).

Materiálové složení:

  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. 

Technický výkres