Nábytková úchytka Butterfly 42x75mm - patinovaný chrom

1 282,- Kč
(1 059,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytkové úchytky Fly jsou celomosazné úchytky, které jsou originální svým tvarem - jedná se o půlkruh, který je dále ozdoben bohatým reliefém. Nabízíme jí v rozměru 42mmx75mm a v širokém spektru povrchových úprav (patinovaná mosaz, patinovaná měď, patinovaný chrom, rustikální zlatá, potah 24k zlatem).
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Butterfly 42x75mm v provedení patinovaný chrom

Nábytkové úchytky Butterfly jsou celomosazné úchytky (složení mosazi je cca 57% mědi, 39% zinku), které jsou nesmírně originální svým tvarem - jedná se o složený kruh, který je dále dotvořen bohatým reliefém. Plastický reliéf znázorňuje rostlinné vzory a elegantně doplňuje jedinečnost této úchytky. Oceníte jistě detailní provedení reliéfního vzoru, které je velmi elegantní a krásně ozdobí Vaše komody, šatní skříně, kuchyňské linky i ostatní nábytek. 

Design úchytek Butterfly byl vypracován předními návrháři v oblasti nábytku a interiérového vybavení. Nabízíme je v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaný chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem a další).

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Butterfly podle Vašeho výběru přímo ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu šest až osm týdnů. Poskytujeme na ně pětiletou záruční lhůtu.

Technický výkres