Nábytková úchytka Curl design s vlysem 160mm

1 229,- Kč
(1 016,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Curl je  tvarována do elegantního rozšíření v prostřední části, které vytváří "slzu". Tato slza poskytuje prostor pro různé variace designu. Jednou možností je zdůraznění slzy matem povrchu (kombinuje se tedy chrom lesk/chrom mat či zlato lesk/zlato mat, a to v obou možných směrech). Druhou možností je opatřit slzu zdobným květinovým vlysem (viz série Curl design). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (na úchytku poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).  

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro nábytková úchytka Curl design s vlysem 160mm v provedení chrom
Nábytkové úchytky a knopky Curl jsou celomosazné úchytky (složení mosazi je cca 57% mědi, 39% zinku) s jemným, originálním designem. Jsou tvarovány do elegantního rozšíření v jejich prostřední části, které tím vytváří "slzu". Tato elegantní slza pak poskytuje prostor pro různé variace designu. Jednou možností je zdůraznění tvaru slzy matem povrchu (kombinuje se tedy chrom lesk, chrom mat či zlato lesk, zlato mat, a to v obou možných směrech). To znamená, že si lze objednat lesklou úchytku s matnou slzou nebo naopak matnou úchytku s lesklou slzou. Druhou možností je opatřit slzu zdobným květinovým vlysem. Elegance a jednoduchost provedení nábytkových úchytek Curl umožňuje jejich použití v moderních, i retro a starožitných interiérech. 

Design úchytek Curl byl navržen předními italskými návrháři v oblasti nábytku a interiérového vybavení RDM Architects Milano.

Nabízíme je v mnoha barevných povrchových úpravách: chrom, zlato, nerez, nikl, měď, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem, potah stříbrem a další. 

K nábytkovým úchytkám Curl si můžete zakoupit také dveřní kliky se stejnou možností variací vzoru a dokonale tak sjednotit celý váš interiér!

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci velikosti a barvy, objednáváme nábytkové úchytky Curl podle Vašeho výběru přímo ve výrobě a upozorňujeme tudíž na dodací lhůtu šest až osm týdnů.

Na nábytkové úchytky Curl poskytujeme pětiletou záruční lhůtu.

Technický výkres