Nábytková úchytka Triangl "obdélníky"

1 603,- Kč
(1 324,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Triangl je perfektním řešením k moderním komodám a skříním. Nabízíme ji ve 3 reliéfních provedeních – s obdélníkovým vlysem, květinovým vlysem a s klikatou čarou (zigzag). Každá strana trojúhelníku měří 95mm. Zvolte si z široké škály povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, měď, antické stříbro, potah 24k zlatem, stříbrný potah a další). Na úchytky Triangl poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Barva

  • Popis produktu
  • Související produkty

Nábytková úchytka Triangl v provedení "obdélníky" + patinovaná mosaz

Nábytková úchytka Triangl se hodí k moderním komodám a skříním. Nabízíme ji ve 3 reliéfních provedeních – s obdélníkovým vlysem, květinovým vlysem a s klikatou čarou (zigzag).

Materiálové složení:

  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, bronz, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24-karátovým zlatem, stříbrný potah

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres