Nábytková úchytka Kabara 80x50mm s černou patinou

2 135,- Kč
(1 765,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Reliéf nábytkové úchytky Kabara je tvořen nepravidelnými šupinami, které jsou opatřeny bílou nebo černou patinou. Dodáváme je v rozměru 50mmx50mm nebo 50mmx80mm nebo jako celomosaznou kulatou knopku o průměru 30mm. Úchytky jsou vyrobené z masivní mosazi a opatřené požadovanou povrchovou úpravou (zlato, chrom, patinovaná mosaz a další). Na úchytky Kabara poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Nábytková úchytka Kabara 80x50mm v provedení "zlato + černá patina"

Nábytková úchytka Kabara je originální variantou pro váš nábytek. Reliéf je tvořen nepravidelnými šupinami, které jsou opatřeny podle vašeho přání bílou nebo černou patinou.

Materiálové složení:

  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, měď, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24-karátovým zlatem, stříbrný potah

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny nebo k našim parnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres