Nábytková úchytka Sefa 128mm s potahem 24k zlata

1 801,- Kč
(1 489,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Sefa vtiskuje do masivní mosazi bohatý květinový vzor. Design vyšel z dílny renomovaných návrhářů interiérového vybavení. Kombinace kvalitního materiálu a dokonalé řemeslné tvorby zaručuje její dlouhou životnost. Nabízíme ji v rozteči 96mm a 128mm a v širokém množství povrchových úprav (chrom, zlato, patinovaná mosaz, antické stříbro, rustikální chrom, rustikální potah 24k zlatem a další).
  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Nábytková úchytka Sefa 128mm v provedení "rustikální potah 24k zlatem"
Nábytková úchytka Sefa zasazuje do masivní mosazi zdobný vlys znázorňující bohatý květinový vzor. Její design byl navržen předním návrhářem interiérového vybavení a inspiruje se přírodními motivy. Nabízíme ji v patnácti povrchových úpravách včetně patinovaných povrchů a rustikálních patin.

Kolekce Sefa umožňuje sladit celý Váš interiér – nábytkové úchytky jsou doplnění dveřními klikami, madly, i koupelnovými doplňky.

Materiálové složení:

  • mosaz (cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy)

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, antické stříbro, rustikální stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24 karátovým zlatem, potah platinou

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres