Nábytková úchytka Vega 160mm s potahem 24k zlata

1 923,- Kč
(1 590,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Nábytková úchytka Vega je tvořena dvěma spojenými půlkruhy z mosazi, které jsou zdobené řadou čirých krystalů. Nabízíme ji ve velikostech 32mm, 96mm, 128mm a 160mm. Její propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu). Vyberte si z 12 povrchových úprav:  zlato, chrom, nerez, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem a další.
  • Popis produktu
  • Související produkty
Vista d´Oro nábytková úchytka Vega 160mm s potahem 24k zlata

Sériová řada nábytkových úchytek a knopek Vega je luxusní, nadstandardní sérií kombinující kvalitní mosaz (složení mosazi je cca 57% mědi, 39% zinku) s malými, čirými krystaly. Čiré krystaly je v případě zájmu či potřeby zaměnit za krystaly v černé barvě. Zejména kombinace zlaté či chromové mosazi v kombinaci s černými krystaly je velmi žádaná. Nábytkové úchytky a knopky Vega dodají zář Vašemu interiéru - dozdobí Vaše komody, šatní skříně či kuchyňské linky. 

Design nábytkových úchytek a knopek Vega je navržen zkušenými designovými návrháři a je dokonale řemeslně dotvořen.

Zvolte si z široké palety barev povrchových úprav (zlato, chrom, patinovaná mosaz, měď, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24k zlatem, stříbrný potah a další).

Technický výkres