Vanová baterie Bebek

34 225,- Kč
(28 285,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Vanová baterie Bebek s keramickou kartuší zasazuje do masivní mosazi velké, skleněné, broušené krystaly. Barva krystalu je volitelná (čirý, černý nebo bílý krystal). Díky kvalitnímu materiálu i řemeslnému zpracování poskytujeme na naše výrobky 5-ti letou záruční lhůtu. Vyberte si barvu z 12 povrchových úprav (zlato, chrom, nerez, patinovaná mosaz, patinovaná měď a další).

Barva

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty

Vista d´Oro vanová baterie Bebek s povrchovou úpravou "chrom lesk"

Umyvadlové, vanové, sprchové a dřezové baterie Bebek jsou kvalitní baterie vyrobené z masivní  mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku), a jsou ozdobeny velkými čirými krystaly. Čiré krystaly v případě Vašeho zájmu mohou být nahrazené černými nebo bílými krystaly. Dále je možné na baterie volitelně umístit zdobný reliéfní vlys. Všechny baterie mají keramickou kartuš a zaručují tak dlouholetou životnost. 

Koupelnové baterie Bebek jsou k dostání v následujících barevných provedeních: chrom, zlato, patinovaná mosaz nebo  potah 24k zlatem. Dolaďte svůj interiér s Bebek dveřními klikami,  dveřními koulemi, věšáky a nábytkovými úchytkami.

Koupelnové baterie Bebek podstupují přísné testy kvality včetně testu stříkání slané vody (k shlédnutí na www.vistadoro.cz) a jsou k dodání do 6-8 týdnů.

Na koupelnové baterie Bebek stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.