Dveřní klika Curl DESIGN štítková s potahem 24k zlata

14 923,- Kč
(12 333,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Curl je  tvarována do elegantního rozšíření v prostřední části rukojeti, které vytváří "slzu". Tato slza poskytuje prostor pro různé variace designu. Jednou možností je zdůraznění slzy matem povrchu (kombinuje se tedy chrom lesk/chrom mat či zlato lesk/zlato mat, a to v obou možných směrech). Druhou možností je opatřit slzu zdobným květinovým vlysem (viz série Curl design). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).  

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Curl DESIGN štítková s potahem 24k zlata

Dveřní klika Curl DESIGN je mosaznou klikou, která je originální a nadčasová. Její design vychází z elegantního rozšíření v prostřední části, které tím vytváří "slzu". Tato jemná slza umožňuje další výtvarné a kreativní dotvoření a nabízí několik variant konečného provedení. V jedné variantě se jedná o kombinaci matného a lesklého povrchu (řada CURL) a v druhé variantě v umístění zdobného květinového vlysu (řada CURL DESING). Tento krásný květinový vlys je možné umístit nejen do slzy, ale také do rozety a na úchytné tělo kliky. Zákazník si v tomto případě může vybrat libovolnou kombinaci umístění vlysu (jen na některých částech kliky nebo na všech zmíněných místech). Dveřní kliky Curl Design můžete použít nejen v retro a starožitných interiérech, ale i v moderním interiéru.

Design sériové řady Curl DESIGN byl navržen předními italskými návrháři v oblasti nábytku a interiérového vybavení. Dveřní kliky Curl Design nabízíme v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem, ale také například potah platinou). 

K dveřním klikám Curl Design si můžete objednat další interiérové vybavení této řady a dokonale tak sladit celý Váš interiér do jednotného stylu.

Vzhledem k velkému množství variant nevedeme dveřní kliky Curl Design skladem, ale objednávám je pro Vás na zakázku ve výrobě. Proto upozorňuji na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Curl Design, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato lesk/mat, chrom lesk/mat, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah platinou, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres