Dveřní klika Curl rozetová

7 769,- Kč
(6 421,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Curl je  tvarována do elegantního rozšíření v prostřední části rukojeti, které vytváří "slzu". Tato slza poskytuje prostor pro různé variace designu. Jednou možností je zdůraznění slzy matem povrchu (kombinuje se tedy chrom lesk/chrom mat či zlato lesk/zlato mat, a to v obou možných směrech). Druhou možností je opatřit slzu zdobným květinovým vlysem (viz série Curl design). Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost (poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu).  

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Vista d´Oro dveřní klika Curl rozetová s povrchovou úpravou "kombinace chrom lesk/saten"

Dveřní klika Curl je mosaznou klikou, která je jednoduše elegantní a nikdy Vám nezevšední. Její design vychází z elegantního rozšíření v prostřední části, které tím vytváří "slzu". Tato elegantní slza umožňuje další výtvarné a kreativní dotvoření a nabízí několik variant konečného provedení. Tyto variace vychází z kombinací matného a lesklého povrchu (kombinuje se chrom lesk a chrom mat či zlato lesk a zlato mat, a to v obou možných směrech). To znamená, že si lze objednat lesklou dveřní kliku s matnou slzou nebo naopak matnou dveřní kliku s lesklou slzou. Druhou variantou je opatřit slzu zdobným květinovým vlysem – tuto variantu nabízíme pod označením Curl Design. Elegance a jednoduchost provedení dveřních klik Curl umožňuje jejich použití nejen v moderních, ale i v retro a starožitných interiérech.

Design sériové řady Curl  byl navržen předními italskými návrháři v oblasti nábytku a interiérového vybavení. Dveřní kliky Curl nabízíme v mnoha barevných povrchových úpravách (chrom, zlato, antické stříbro, patinovaná mosaz, patinovaná měď, potah 24k zlatem, ale také například potah platinou). Dovoluji si znovu upozornit na krásné kombinace lesklého a matného povrchu, které z kliky Curl činí jednu z našich vlajkových lodí na poli moderního interiérového designu!

K dveřním klikám Curl si můžete objednat další interiérové vybavení této řady a dokonale tak sjednotit design celého Vašeho interiéru!

Vzhledem k velkému množství variant nevedeme dveřní kliky Curl skladem, ale objednávám je pro Vás na zakázku ve výrobě. Proto upozorňuji na dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Na dveřní kliky Curl, stejně jako na náš ostatní sortiment poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtu.

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení cca 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato lesk/mat, chrom lesk/mat, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah platinou, potah 24-karátovým zlatem

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Technický výkres