Dveřní klika Rustik rozetová

6 229,- Kč
(5 148,- Kč bez DPH)
Na objednávku.
Doručení do 56 dní.
Dveřní klika Rustik je elegantní, mosazná dveřní klika s krásným zdobným vlysem  v rozetě. Její propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři. Kvalitní řemeslné zpracování zajišťuje dlouhou životnost.  Na kliky Rustiky poskytujeme 5-ti letou záruční lhůtou. Vyberte si až z 15 povrchových úprav:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem a další.

Barva

Typ klíčové dírky

  • Popis produktu
  • Alternativní produkty
  • Související produkty
Dveřní klika Rustik rozetová s povrchovou úpravou patinovaná mosaz

Dveřní kliky Rustik jsou elegantní, mosazné dveřní kliky s krásným zdobným vlysem  v rozetě. Jemný květinový vzor v rozetě v kombinaci s elegantním tvarem rukojeti, jejíž konec opakuje část reliéfního vlysu, vytváří dokonalou krásu. Dveřní kliky Rustik jsou nesmírně vkusné, Vista d´Oro a elegantní. Jejich dokonale propracovaný design byl navržen zkušenými interiérovými návrháři a byl dále dokonale řemeslně dopracován.  Dveřní kliky Rustik jsou vhodné do všech typů interiérů – ať již do moderních, tak do retro a starožitných interiérů.  Dveřní kliky Rustik jsou vyrobené z kvalitní mosazi (složení mosazi je cca 57% mědi, cca 39% zinku) a na povrchu opatřeny Vámi požadovanou barevnou povrchovou úpravou – klasickými barvami jsou zlato, patinovaná mosaz, chrom a zejména vhodný je na tuto dveřní kliku vhodný potah 24k zlatem.

Dveřní kliky Rustik podstupují náročné testy kvality (k shlédnutí na našich webových stránkách www.vistadoro.cz), díky kterým na ně můžeme poskytnout nadstandardní 5-ti letou záruční lhůtu.

Abyste si mohli vybrat Vámi zvolenou kombinaci barvy, typu dveřní kliky (štítková či rozetová) a typ klíčové dírky (FAB, dozická klíčová dírka či WC otočný mechanismus), objednáváme dveřní kliky Rustik na zakázku ve výrobě - vezměte tedy v úvahu, prosím, dodací lhůtu 6-8 týdnů.

Vista d´Oro má výhradní zastoupení k distribuci těchto překrásných výrobků na českém trhu. Je nám potěšením, že Vám můžeme nabídnout exkluzivní sortiment světového designu, kvalitního materiálu, špičkových technologií a vysokého podílu ruční, řemeslné výroby. Přijďte si výrobky Vista d´Oro prohlédnout do naší vzorkovny v Roudnici nad Labem nebo k našim partnerům. Těšíme se na Vaši návštěvu!

Materiálové složení:

  • mosaz ve složení 56% měď, 39% zinek, 5% ostatní kovy

Barevné povrchové úpravy:  zlato, chrom, patinovaná mosaz, patinovaná měď, antické stříbro, potah 24-karátovým zlatem

Testy kvality povrchu a certifikáty: 

  • test stříkání slané vody, po dobu 240ti hodin (oproti standardním testům 60ti hodin) bez poškození povrchu,
  • test acetonový
  • test síly laku – odborný certifikát o tloušťce povrchové úpravy 125 až 200 mikronů.
  • pro doplňky s potahem 24k zlata máme certifikát o použití vrstvy 24k zlata